Iris van Ganzenwinkel

Mijn naam is Iris van Ganzenwinkel. Met veel plezier stap ik dagelijks op mijn yogamat en geef ik les in Hatha yoga op verschillende locaties in het zuiden van het land, waaronder yogastudio Inukshuk te Maarheeze.

In 2022 ben ik afgestudeerd aan de vierjarige, erkende docentenopleiding Yoga & Vedanta te Doorn. Een prachtige opleiding die mij (mede) heeft gevormd tot de persoon die ik vandaag ben.

​Yoga is voor mij meer dan alleen een beoefening op de mat. Het is een wijze waarop ik me beweeg door het leven. Als yogadocente nodig ik je uit, om door de beoefening van yoga, je te verbinden met je lichaam. Uit je hoofd, in je lijf. Een zeer gewaardeerde docent zei: ‘De theorie leeft pas, als het betaald is met ervaring.’ Ik geloof daar in. Door te bewegen, door ademwerk en stilte, kan ervaren worden wat er is. Wanneer verstarring plaatsvindt, waar je spanningen ervaart en wat je mag verzachten.

Bewegen met Compassie voor het lichaam en Zelfzorg zijn belangrijke kernwaarden in mijn lessen. Wil je wat meer informatie over wie ik ben, neem dan gerust een kijkje op mijn website: www.yogametiris.nl.

En tot slot, ik ben Ingrid reuze dankbaar in het in mij gestelde vertrouwen en dat ik in deze prachtige studio les mag geven. De ontmoetingen op de mat zijn me dierbaar en ik hoop in de toekomst nog een lange tijd met velen van jullie samen yoga te mogen beoefenen.

 

Namasté.