Yoga op een eigentijdse wijze en met een fris karakter in hartje Maarheeze

 

Welkom bij Inukshuk Yoga Maarheeze !

In het centrum van Maarheeze ligt de Yogastudio met tuin. Zodra je binnenstapt voel je de rust en open sfeer en kun je en mag je helemaal jezelf zijn. Er is persoonlijke aandacht en er is ruimte om elkaar te inspireren en motiveren. 

Wij ( Ingrid & Iris) streven ernaar om van jouw tijd op de mat een ontdekkingsreis te maken, waarin jij je gezien, geïnspireerd en gemotiveerd voelt. 

Yoga geeft rust ruimte en harmonie. 

Als tegenhanger van het drukke leven is yoga even dat moment helemaal voor jezelf. Om de stress van je af te schudden, bewust aan de slag met je lichaam en energie op te doen. Even niet denken aan alles dat nog moet gebeuren, de drukte van de dag achter je laten. En dat kan in hartje Maarheeze bij Yogastudio Inukshuk.

Bijna dagelijks kun je je les volgen bij Inukshuk Yoga en je hebt de keuze uit verschillende vormen van Yoga. Iedere yogastijl is weer anders: de ene is er juist op gericht om de ademhaling te koppelen aan een beweging en is daardoor een ritmische en dynamische vorm van yoga (Power Yoga, PowerFlow Yoga, Stoelyoga & Yin Yang Yoga) en de andere is juist gericht op rust in houdingen, door lang in dezelfde positie te blijven liggen (Yin yoga, Hatha Yoga, of Yoga Nidra)

Het gaat absoluut niet om wat je kunt, maar juist hoe je omgaat met wat je tegenkomt.

Met respect voor je lichaam en jezelf.

Heel belangrijk! Yoga moet aangenaam zijn en goed voelen. Kies de vorm die je het meeste aanspreekt en probeer wat lessen te volgen, zodat je een goed idee krijgt wat het inhoudt. Onthoud dat het jouw yogales is en jouw lichaam. Heb geduld en ben niet te hard voor jezelf.  

Interesse? Kijk hier voor meer informatie over de lessen en mogelijkheden

 

Liefs en wie weet ontmoeten we je binnenkort !

Ingrid & Iris

 

De Docenten!