Yoga is voor iedereen en heerlijk om te doen !

 

Even tijd voor jezelf en je lekker opladen. Bewust aan de slag met je lichaam. Even niet denken aan alles dat nog moet gebeuren, de drukte van de dag achter je laten. Het is heerlijk en leuk om te doen. Je hebt daarna frisse energie en je bent lekker ontspannen. Yoga brengt balans tussen lichaam en geest, tussen (in)spanning en ontspanning. Yoga geeft rust ruimte en harmonie. 

Doordat er bij Inukshuk Yoga verschillende vormen van Yoga kunt volgen en je wekelijks variabel je tijdstip van les en yogavorm kunt kiezen, sluit het perfect aan bij de huidige tijd.

Het gaat absoluut niet om wat je kunt, maar juist hoe je omgaat met wat je tegenkomt.

Met respect voor je lichaam en jezelf.

Alle lessen bij Inukshuk Yoga zijn er op gericht om te ontspannen, te genieten, je lichaam te versterken, te rekken, de ademhaling te verbeteren, rust te vinden in de stilte en kalmte in weerstand, balans te bevorderen en conditie op te bouwen. Er wordt  aandacht aan houding en techniek besteed en er is ook persoonlijke aandacht. 

Bij Inukshuk Yoga gaat het er niet om hoe lenig je bent, maar leer je juist je eigen mogelijkheden en grenzen kennen met respect voor je lichaam en jezelf. Je kunt overal naar toe werken, maar je moet niks! Het is jouw yogales en jouw lichaam. Heb geduld en wees bewust van je eigen kunnen. Wees niet te hard voor jezelf en probeer jezelf niet in allerlei bochten te wringen. Luister naar je lichaam en ken je grenzen. Respecteer jezelf en blijf geconcentreerd op de essentie van je yoga beoefening – ademen en bewustzijn.

 

De Docenten!