Want hoe heerlijk is dat ! Blote voeten in het gras, een briesje door je haar, zonnestralen in je gezicht ! 

Even niets moeten, tijd voor jezelf. Ontdekken dat het geluk in elk moment kan zitten.

 

“Yoga in de Buitenlucht” geeft je een stevige basis om met beide voeten op de grond te staan en is helemaal niet zweverig. Het is een vloeiende en zachte vorm van yoga, waardoor er een ‘flow’ ontstaat. Een aanrader als je meer uit je hoofd en in je lijf wil komen. 

Zet letterlijk en figuurlijk iets in beweging en kom eens meedoen. Het is heerlijk en leuk om te doen. Je hebt daarna frisse energie en je bent lekker ontspannen. Even tijd voor jezelf en je lekker opladen.

De losse lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Ideaal wanneer je wilt ontdekken of yoga wat voor je is. Alles wat je nodig hebt is een yogamat/badlaken en JEZELF! Dat wordt natuurlijk genieten.

Yoga in een studio is al fijn, maar Yoga in de Natuur is helemaal super.

En dat kan van mei tot september bij Inukshuk Yoga.

Locatie:  tuin van de studio van Inukshuk Yoga ( Stationsstraat 12 in Maarheeze) 

Kosten: De buitenyogales is los te volgen, zonder verdere verplichtingen en kost € 10,00.

De buitenyogalessen kunnen niet als inhaallessen gebruikt. Geen inschrijfgeld, geen verplichtingen, je betaalt per losse les.

Slecht weer of twijfel: Het gaat bijna altijd door, als de les niet doorgaat zetten we dit tijdig op Facebook. Daarom is het handig om onze pagina  Inukshuk Yoga & Coaching te liken.

Wat heb je nodig? Een yogmat en/of badlaken. Draag iets wat comfortabel zit en waarin je lekker kunt bewegen, kleed je  bij voorkeur in laagjes. Dan kan je een kledingstuk uitrekken wanneer je het warm krijgt. Neem altijd een extra vest en eventueel een paar sokken mee zodat je lekker warm blijft aan het einde van de les tijdens de ontspanningsoefening.

 

Je bent van Harte Welkom!