Wandel Coaching

De beste coach, dat ben je zelf!

Je bent uniek! Dat is wat jou, jou maakt. Inukshuk Coaching geeft je inzicht, richting, kracht en motivatie om je ware identiteit te ontdekken. Samen……. op zoek en ontdekken wat jouw leven gelukkig en harmonieus maakt. Samen……. werken aan jouw ladder van zelfvertrouwen, zodat jij vanuit  je innerlijke kracht en kwaliteiten, je eigen leven kunt inrichten. Je hebt het al in je……

Durf voorbij grenzen te stappen en ontdek jezelf en je ongekende mogelijkheden.

 

Doen wat je écht wilt is niet altijd even makkelijk. Het is een grote uitdaging "Jezelf te zijn in een wereld vol drukte, keuzes, prikkels en moetes." Soms kom je op een punt dat je het contact met jezelf kwijt bent en dat de balans in je leven ver te zoeken is. Je vraagt jezelf af: "Wie ben ik? Wat wil ik? en Wat kan ik?" Het voelt niet prettig, maar het is ook een mooie kans om jezelf te bevrijden te ontdekken en stappen te nemen om een positieve verandering te brengen in je leven.

Durf te zijn wie je bent!

Of je nu op zoek bent naar meer balans, meer zelfvertrouwen, eigenwaarde, innerlijke rust en ontspanning,  richting in je leven,  ruimte voor jezelf, je grenzen aangeven, een gezond en sterk lichaam, betere ademhaling, meer energie, of ontdekken wie jij bent!

Als wandelcoach en Yogadocent, wil ik mensen motiveren zichzelf te zijn. Samen gaan we op avontuur, ont-moeten, grenzen verleggen en ontdekken hoe jij de leukste en meest identieke vorm van jezelf kunt zijn. Het gaat over eigenwaarde, acceptatie, puurheid en jouw eigen geluk. Het beste uit jezelf halen, zonder jezelf voorbij te lopen.

Je zet letterlijk en figuurlijk iets in beweging en uiteindelijk doel is een blijvend resultaat. “Leven in Balans, vanuit innerlijke kracht, vertrouwen & motivatie”