Holistic Pulsing & Acces Bars

De kracht zit in de eenvoud

Holistic pulsing en Acces Bars kunnen een positieve werking hebben op lichamelijk en geestelijk gebied, zoals:

 • vermoeidheid
 • slapeloosheid
 • lichamelijke (pijn) klachten
 • hooggevoeligheid
 • concentratievermogen
 • stress ervaringen
 • psychische klachten
 • angsten en fobieën
 • depressie

Holistic Pulsing

 Holistic Pulsing is een zachte behandelwijze waarbij het lichaam op een natuurlijke manier in beweging wordt gebracht. Het lichaam wordt al pulsend afgestemd op jouw ritme. Holistic pulsing heeft ook een sterke associatie met water, omdat het lichaam voor het grootste deel uit water bestaat. Door de behandeling wordt de doorstroming van water in het lichaam gestimuleerd waardoor afvalstoffen die spanningen vasthouden beter worden afgevoerd.

Holistic pulsing brengt je weer in contact met jezelf. Je leert voelen wat je lichaam je vertelt waardoor je je weer bewust wordt van jezelf. Hierdoor word je gestimuleerd om los te laten en jezelf te accepteren zonder te oordelen. Dit schept een gevoel van rust, tevredenheid en geborgenheid. Hierdoor put je kracht om met een positieve en open instelling door het leven te gaan.

  Holistic pulsing: voor wie?
  Holistic pulsing is een heel geschikt om stress te verlichten, moeilijke gebeurtenissen te verwerken, voor mensen die hun emoties hebben verdrongen, om inzicht in de psyche te krijgen, vermoeidheid te verhelpen en om klachten als hoofdpijn, rugpijn en spierpijn op te lossen.

   

   

  Acces Bars Behandeling

  Ben jij op zoek naar een effectieve methode om weer rust en ruimte in je hoofd te ervaren, om je weer goed te voelen,  om meer van het leven te genieten en om jezelf meer te ontwikkelen in wat jij wil creëren in je leven?
  Access Bars zorgt oa voor het loslaten van oude gedachten, beperkende ideeën, emoties en patronen waardoor je vrijer in het leven komt te staan. Door het ontladen hiervan gaat de energie weer stromen en ontdoe je jezelf van de vermoeidheid, stress en blokkades (vastzittende energie) in je lichaam.

   

  WAT IS ACCESS BARS?

  Access Bars zijn 32 energetische punten en banen op het hoofd waarin allerlei beperkende gedachten, emoties, overtuigingen, oordelen, aannames en conclusies zijn opgeslagen. Elk van deze punten en banen staat voor een bepaald onderwerp en hebben toegang tot ons bewustzijn. Door deze op een bepaalde volgorde zachtjes aan te raken ontlaadt je de energie van deze beperkingen. Je krijgt zo ruimte voor bewustzijn, acceptatie en verandering.

  Het is een snelle, efficiënte energetische methode waarbij direct een verandering merkbaar is. Een Access Bars behandeling ontlaadt je op een eenvoudige en zachte manier stress en spanning uit je lichaam. Het helpt je om je hoofd vrij te maken van onnodige ballast, alsof er een frisse wind door je hoofd waait. Hierdoor kom je meer in je eigen kracht te staan en stimuleer je jouw zelf herstellend vermogen.