Ingrid Arts

Wie ben Ik?

Het was een droom van mij om yogalessen te geven, om een Yogastudio te hebben. Een plek waar iedereen welkom is en zich thuis mag voelen. Intussen is de studio echt een plekje geworden om even de tijd te kunnen nemen voor jezelf. Tot rust komen, genieten. Echt jouw moment.

Ik ben Ingrid Arts, eigenaar van Inukshuk in Maarheeze. In 1968 startte mijn levensreis. Inmiddels heel wat jaren verder weet ik dat deze reis niet altijd over gebaande paden gaat en heel wat uitdagingen kent.

Lange tijd heb ik “overleefd” en liep ik steeds tegen dezelfde dingen aan. De angst voor mijn gevoel, pijn en kwetsbaarheid zorgde ervoor dat ik vanuit mijn hoofd ging leven en naar de buitenwereld toe; “Droeg ik een masker”. Logisch dat ik me niet gelukkig voelde met mezelf. Sterker…….IK saboteerde mijn eigen geluk.

Yoga maakte het verschil en yoga heeft mijn leven in positieve zin veranderd. Ik heb mezelf aangekeken en alle verwachtingen en oordelen die ik had over mezelf en het leven. Hoe pijnlijk soms ook. En het zijn juist de uitdagingen die me dichter bij mezelf hebben gebracht, waarin ik heb geleerd wat echt belangrijk is in het leven, bewuste keuzes te maken en van daaruit mijn hart te volgen. 

Ik geniet NU bewust van mijn wens die waarheid is geworden; “Ik heb vanaf 2008 een Coachpraktijk, sinds 2015 mijn eigen Yogastudio,  geef Holistic Pusing, Acces Bars en Stress Release”. Alles wat ik tijdens de opleiding en in mijn persoonlijke ontwikkeling heb geleerd en de inzichten die ik heb opgedaan, integreer ik nu in mijn praktijk. Telkens weer ervaar ik hoe heerlijk het is, om thuis te komen in mijn lijf en bij mezelf. De stilte, de zachtheid, de ruimte en de flow te voelen. Wat vast zit kan stromen, wat uit balans is komt weer in balans. Mijn batterij opladen en frisse energie opdoen voor nieuwe stappen. Ik gun iedereen de vrijheid om te leven vanuit vertrouwen en kracht.

In mijn praktijk komt voor mij veel samen: delen, verbinden, bewust bezig zijn met lichaam en geest, acceptatie van wat er is en dankbaarheid. Elke dag geniet ik van het geven van de Yogalessen, Workshops, Privé Yoga Coaching, Stress Release, Holisitic Pulsing, Acces Bars en alles wat daarbij hoort. Ik gun iedereen om dat te gaan doen wat iemand echt verlangt. Ik ervaar als een cadeautje wanneer ik anderen nu mag en kan begeleiden in hun proces en groei.

Ik werk vanuit vertrouwen in ieders eigen kracht. 

Namasté en lieve groet,

Ingrid