Workshop Yoga Nidra & Stress Release  

Dinsdag 21 mei van 19.30 - 21.30 uur

In deze workshop met Yoga Nidra, adem–, ontspanning- & Stress release, word je je bewust van spanning en ga je diepe lichamelijke, mentale en emotionele spanning loslaten. Er ontstaat meer ruimte, veerkracht en flexibiliteit in je lichaam en je mind, …….. Meer rust en controle over je stress. 

Met de Stress Release wordt diepzittende langdurige spanning uit het hele lichaam vrijgemaakt. Als er spanning wordt vrijgemaakt in het lichaam, registreren de hersenen een daling van pijnsignalen en produceren zij nieuwe hormonen voor ontspanning en welbehagen.

Yoga Nidra is een geleide meditatie en betekent letterlijk ‘yogaslaap’. Bij het beoefenen van Yoga Nidra 'pendelen' lichaam en geest heen en weer tussen ontspanning en halfslaap. Regelmatige beoefening zorgt voor meer helderheid, meer focus, een ontspannen gevoel en een betere nachtrust.

EN DIT IS WAT WE WILLEN!  Dus: ga maar lekker liggen… Je bent van Harte Welkom!

Kosten : € 17,50

BUITENYOGA!

zondag 26 mei, zondag 16 & 30 juni, zondag 4 & 25 augustus  

Even niets moeten, tijd voor jezelf. Ontdekken dat het geluk in elk moment kan zitten.

Of het nu gaat om ontspanning, rust in je hoofd, je energieker voelen, een gezond en sterk lichaam, betere ademhaling of omdat je Yoga gewoon leuk vindt! Deze BuitenYoga is een vloeiende vorm van yoga zodat er een rustige ‘flow’ ontstaat. Even tijd voor jezelf, genieten van de ontspanning, de rust in je hoofd,  de frisse energie en de natuur !

De losse lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Ideaal wanneer je wilt ontdekken of yoga wat voor je is. De les duurt 75 minuten en kost € 10,00. Kijk voor meer info of om je aan te melden bij BuitenYoga

Herstel Yoga & Stress Release  

blok van 4 lessen op donderdag 6, 13, 20 en 27 juni van 10.30 - 12.00 uur

Rust, Ontspanning en Herstel met Yoga. In je kracht komen door zachtheid

Herstel Yoga is een zachte en ontspannende vorm van yoga geschikt voor mensen die lichamelijk en/of geestelijk (tijdelijk) extra belast zijn. Je kan daarbij denken aan een burn-out, blessure, artrose, kanker, fybromyalgie, nek- en schouder en rugklachten, slapeloosheid, hoge/ snelle adem enz

Herstel Yoga vermindert vermoeidheid, slapeloosheid, pijn, stress, angst, depressie en concentratieproblemen’

Lees hier verder...

      Kosten: € 60,00 per blok of € 17,50 per losse les ( max 6 deelnemers)

De Reis - novelle presentatie

Vrijdag 24 mei 2019 19.30 - 21.00 uur

Peronné Ewijk heeft een prachtig verhaal geschreven. Een verhaal waarin je misschien wel stukken herkent van jezelf, een verhaal wat verrast en inspireert. De Reis is een novelle. Een kort verhaal over het leven en bewustzijn. De ziel wil dansen, zingen, spelen....

Ik ben super trots op dat ik Peronné mag verwelkomen in de studio van Inukshuk Yoga voor een boeiende, inspirerende en interactieve presentatie met veel herkenning en humor.
Je bent van harte welkom bij de presentatie van de Reis.  De toegang is gratis.

AnurA MantraMeditatie Concert   

Vrijdag 14 juni 2019  20.00 - 21.30 uur 

Na een heel bijzonder concert in februari bij Inukshuk Yoga, zo dankbaar dat AnurA weer langs komt in Maarheeze voor haar Mantra Meditatie Concert. We mogen weer genieten van haar zang en meditatie.

Zuivere klanken vanuit de bron brengen je terug naar jezelf....

Tijdens dit concert gaat AnurA een uniek afgestemde zangmeditatie doen waarin je ontspannen kunt liggen of zitten en wordt meegevoerd door haar mooie, zuivere stem. 

       Kosten: € 17,50