Workshops

In afwachting van de situatie rondom de Corona maatregelen, zijn er op dit moment zijn er geen workshops gepland. Hopelijk gaat het weer snel de goede kant op en kunne we weer extra workshops inplannen.

 

Zaterdag 9 juli bij Inukshuk Yoga in Maarheeze

Samen genieten voor een goed doel!

 “TOGEHTER4GAMBIA”

WORKSHOP DJEMBÉ en/of MUZIEKAVOND met Kora en Djembé door Jalli Lamin Kuyateh en Franco
Franco, trotse Gambiaan en Eefje, een Nederlandse met liefde voor Gambia, runnen samen in Gambia een Educatief Cultureel Skill Centre en Guesthouse waar ze lokale kansarme jongeren de mogelijkheid bieden om van hun talent een vak  te maken. Door educatie en het bieden van een werkplek, krijgen jongeren in Gambia zo een mooie toekomst.

Om projecten op te zetten, is geld nodig. Op deze dag hopen we zoveel mogelijk geld in te zamelen om die vele mooie en noodzakelijk projecten op te zetten. De hele opbrengst van deze dag gaat naar de projecten van Franco Inn Gambia.

 

De djembé is oorspronkelijk een West-Afrikaans slaginstrument, dat met de handen wordt bespeeld. Franco, gaat ons leren hoe met dit instrument om te gaan en laat ons spelen met ritmes.

Lamin Kuyateh hoort tot een familie van koraspelers uit Gambia. De kora is een oud en vertrouwd Afrikaans muziekinstrument, een harp met 25 tot 27 snaren. Lamin is met kora-muziek opgegroeid. Binnen en buiten Nederland geeft hij geregeld uitvoeringen.

 

Een aanrader voor iedereen. Je bent  van harte welkom!

WORKSHOP DJEMBÉ  door  Franco Saho,

14.00—15.00 (beginners)

15.00—16.00 ( gevorderden)

Kosten: € 15,- per persoon *

 

MUZIEKAVOND met Kora en Djembédoor Jalli Lamin Kuyateh en Franco

Van 20.00—22.00 uur

Kosten € 15,- per persoon *

 * consumpties € 2,00  (ook die opbrengst gaat naar de projecten van Franco Inn Gambia)

 

Wil jij meedoen met een djembé  workshop en/of genieten van het optreden van Jalli Lamin Kuyateh?

 Meld je aan door te mailen naar: 

info@francoinn.com

Na betaling is reservering definitief (je ontvangt een betaalverzoek)

 

Yoga Nidra & Stress Release 

Het effect….een lang doorwerkende diepe ontspanning,  meer energie en een stukje dichter bij jezelf. 

In deze workshop met Yoga Nidra, adem–, ontspanning- & Stress release, word je je bewust van spanning en ga je diepe lichamelijke, mentale en emotionele spanning loslaten.

Zonder te vergeten waar je nu staat, gaan we positief aan de slag!

Ons lichaam heeft een krachtig zelf herstellend vermogen. Alleen wanneer het lichaam zich veilig voelt kan het zich weer langzaam aan ontspannen. Vastgezette spanning en patronen die zijn ontstaan leer je herkennen en je leert er ook naar te luisteren. Zodat je weer vertrouwen in je lijf leert te krijgen . Leert om te gaan met pijn en angst. Gaat ontdekken wat jouw grenzen zijn, ernaar te luisteren en vanuit zachtheid en zonder oordeel  te omarmen wat er is.

 

Met de Stress Release wordt diep zittende langdurige spanning uit het hele lichaam vrijgemaakt. Als er spanning wordt vrijgemaakt in het lichaam, registreren de hersenen een daling van pijnsignalen en produceren zij nieuwe hormonen voor ontspanning en welbehagen.

 

Yoga Nidra is een geleide meditatie en betekent letterlijk ‘yogaslaap’. Bij het beoefenen van Yoga Nidra 'pendelen' lichaam en geest heen en weer tussen ontspanning en halfslaap. Regelmatige beoefening zorgt voor meer helderheid, meer focus, een ontspannen gevoel en een betere nachtrust.

Deze workshop wordt gegeven door Ingrid Arts in de studio van Inukshuk Yoga, Stationsstraat 12 Maarheeze.

Kosten:    € 17,50. Na afloop kun je nagenieten met een kopje thee en Iets lekkers.

Even niets moeten, tijd voor jezelf. Ontdekken dat het geluk in elk moment kan zitten.

Datum volgt

Herstel Yoga & Stress Release  

Ivm Corona maatregelen is deze workshop geannuleerd. Inhaaldatum volgt....

Zonder te vergeten waar je nu staat, gaan we positief aan de slag!

- Om weer vertrouwen in je lijf te krijgen
- Voor een goede nachtrust
- Om leren gaan met pijn en angst

Herstel Yoga is een zachte en ontspannende vorm van yoga geschikt voor mensen die lichamelijk en/of geestelijk (tijdelijk) extra belast zijn. Je kan daarbij denken aan een burn-out, blessure, artrose, kanker, fybromyalgie, nek- en schouder en rugklachten, slapeloosheid, hoge/ snelle adem enz

Herstel Yoga vermindert vermoeidheid, slapeloosheid, pijn, stress, angst, depressie en concentratieproblemen’

Herstel Yoga wordt gegeven in kleine groep om zo alle tijd en aandacht nemen voor de houdingen met eventueel aanpassingen. Deze lessen worden gegeven door Ingrid Arts, Yogadocent, stressrelease docent en coach.

Een les bestaat uit:- zachte yoga en aangepaste houdingen, - stressreductie door ontspanning, -ademtechnieken, - Yoga Nidra & - Stress Release, waarbij het lichaam in beweging wordt gezet om zo de spanning en energie die zich heeft vastgezet, weer te laten stromen

Het effect….een lang doorwerkende diepe ontspanning, 

meer energie en een stukje dichter bij jezelf.

 

Enthousiast geworden of nieuwsgierig? Je bent van Harte Welkom! Meld je hier aan....

Kosten: € 50,00 per blok of € 17,50 per losse les ( max 8 deelnemers)

 @ Kan ook als Privé Yoga worden gedaan, neem daarvoor even contact met me op