Workshops

 

Yoga Nidra & Stress Release 

Dinsdag 10 maart van 19.30 - 21.30 uur

Het effect….een lang doorwerkende diepe ontspanning,  meer energie en een stukje dichter bij jezelf. 

In deze workshop met Yoga Nidra, adem–, ontspanning- & Stress release, word je je bewust van spanning en ga je diepe lichamelijke, mentale en emotionele spanning loslaten.

Zonder te vergeten waar je nu staat, gaan we positief aan de slag!

Ons lichaam heeft een krachtig zelf herstellend vermogen. Alleen wanneer het lichaam zich veilig voelt kan het zich weer langzaam aan ontspannen. Vastgezette spanning en patronen die zijn ontstaan leer je herkennen en je leert er ook naar te luisteren. Zodat je weer vertrouwen in je lijf leert te krijgen . Leert om te gaan met pijn en angst. Gaat ontdekken wat jouw grenzen zijn, ernaar te luisteren en vanuit zachtheid en zonder oordeel  te omarmen wat er is.

 

Met de Stress Release wordt diep zittende langdurige spanning uit het hele lichaam vrijgemaakt. Als er spanning wordt vrijgemaakt in het lichaam, registreren de hersenen een daling van pijnsignalen en produceren zij nieuwe hormonen voor ontspanning en welbehagen.

 

Yoga Nidra is een geleide meditatie en betekent letterlijk ‘yogaslaap’. Bij het beoefenen van Yoga Nidra 'pendelen' lichaam en geest heen en weer tussen ontspanning en halfslaap. Regelmatige beoefening zorgt voor meer helderheid, meer focus, een ontspannen gevoel en een betere nachtrust.

Deze workshop wordt gegeven door Ingrid Arts in de studio van Inukshuk Yoga, Stationsstraat 12 Maarheeze.

Kosten:    € 17,50. Na afloop kun je nagenieten met een kopje thee en Iets lekkers.

Even niets moeten, tijd voor jezelf. Ontdekken dat het geluk in elk moment kan zitten.

Herstel Yoga & Stress Release  

blok 3 lessen op donderdag van 10.30 - 12.00 uur op 20 februari, 5 en 19 maart 

Zonder te vergeten waar je nu staat, gaan we positief aan de slag!

- Om weer vertrouwen in je lijf te krijgen
- Voor een goede nachtrust
- Om leren gaan met pijn en angst

Herstel Yoga is een zachte en ontspannende vorm van yoga geschikt voor mensen die lichamelijk en/of geestelijk (tijdelijk) extra belast zijn. Je kan daarbij denken aan een burn-out, blessure, artrose, kanker, fybromyalgie, nek- en schouder en rugklachten, slapeloosheid, hoge/ snelle adem enz

Herstel Yoga vermindert vermoeidheid, slapeloosheid, pijn, stress, angst, depressie en concentratieproblemen’

Herstel Yoga wordt gegeven in kleine groep om zo alle tijd en aandacht nemen voor de houdingen met eventueel aanpassingen. Deze lessen worden gegeven door Ingrid Arts, Yogadocent, stressrelease docent en coach.

Een les bestaat uit:- zachte yoga en aangepaste houdingen, - stressreductie door ontspanning, -ademtechnieken, - Yoga Nidra & - Stress Release, waarbij het lichaam in beweging wordt gezet om zo de spanning en energie die zich heeft vastgezet, weer te laten stromen

Het effect….een lang doorwerkende diepe ontspanning, 

meer energie en een stukje dichter bij jezelf.

 

Enthousiast geworden of nieuwsgierig? Je bent van Harte Welkom! Meld je hier aan....

Kosten: € 50,00 per blok of € 17,50 per losse les ( max 8 deelnemers)

 @ Kan ook als Privé Yoga worden gedaan, neem daarvoor even contact met me op

 

Vrijdag 3 april van 19.30 – 21.00 uur  DROOMCONCERT

Wil je even tot een diepe ontspanning komen en je laten meevoeren naar andere sferen?

Op vrijdag 3 april komt Yolanda van Loon van www.yolopercussie.nl naar de studio van Inukshuk Yoga, voor een onvergetelijk DROOMCONCERT.

Tijdens het droomconcert maak Yolanda gebruik van velerlei bijzondere, zachte, voornamelijk Afrikaanse percussie instrumenten. Enkele klankschalen een grote balafoon uit Burkina Faso en Oost Afrikaanse diepe klank trommels.

Yolanda neemt je mee op een bijzondere reis. Ga lekker ontspannen liggen en ervaar. 

 

KOSTEN : € 22,50 p.p.

Het concert zal ongeveer 1,5 uur duren, daarna kun je rustig wakker worden en is er iets te drinken en gelegenheid om vragen te stellen. Neem een warme deken of slaapzak mee en een fijn kussen.

Lezing ‘Kennismaking met gezondheidsleer Ayurveda’

Dinsdag 7 april om 20.00 uur in de Studio van Inukshuk Yoga, Maartje Voorwald - THE VITALITY HUB

Ayurveda staat voor Ayur (leven) en Veda (weten). Traditioneel vertaald als ‘kennis van het leven’.

Wil jij meer weten over Ayurveda en wat dit voor jou kan betekenen? Kom dan dinsdag 7 april om 20.00 uur naar de lezing van Maartje Voorwald, Ayurveda Practitioner.

Ze laat je graag kennis maken met de basisprincipes van Ayurveda, en vertelt je bijvoorbeeld over de verschillende lichaamstypen, de effecten van voeding en leefstijl en de rol die je spijsvertering hierbij speelt.

De lezing vindt plaats in Yogastudio Inukshuk, Stationsstraat 12 te Maarheeze en de kosten bedragen €10,- pp (inclusief een kopje koffie/ thee). De tickets zijn te bestellen via de button “tickets” op de eventpagina met de volgende link: Lezing Ayurveda, 7 april 2020

Mocht je niet kunnen komen, maar wel interesse hebben in meer informatie of een volgende lezing, dan kun je dat aangeven via de button “contact” op diezelfde pagina of via maartje@thevitalityhub.nl.


Ik zie je graag op 7 april!

Maartje Voorwald

Ayurveda Practitioner