KlankschaalConcert

Dinsdag 17 september van 20.00 - 21.30 uur

Lekker liggen, alles loslaten, ontdekken en ervaren. Beleef de kracht en de zachtheid van natuurlijke klanken, van o.a. klankschalen, healingdrums, chanti’s, gongs & rainsticks.

Je gedachten worden uitgeschakeld en of je je er nu bewust van bent of niet, je lichaam reageert op klank en trilling. Dit kan zeer bevrijdend werken, zorgt voor diepe ontspanning en geeft ook veel energie.

De klankschalen sessie wordt gegeven door Marianne Bennenbroek Van Natuurlijk Heeze in de studio van Inukshuk Yoga Maarheeze,

Een aanrader voor iedereen. Als je nog geen klanksessie ervaring hebt …., ben je nu vast heel nieuwsgierig wat het met jou doet. En heb je ervaring met klanksessies ? Dan weet je hoe heerlijk ontspannend het is.

Je bent van Harte Welkom op dinsdag 17 september van 20.00 - 21.30 uur.

Kosten: € 17,50 en na afloop kun je nagenieten met een kopje thee/koffie en Iets lekkers.

BUITENYOGA!

zondag 25 augustus  ( houd de agenda in de gaten voor evt extra data !)

Even niets moeten, tijd voor jezelf. Ontdekken dat het geluk in elk moment kan zitten.

Of het nu gaat om ontspanning, rust in je hoofd, je energieker voelen, een gezond en sterk lichaam, betere ademhaling of omdat je Yoga gewoon leuk vindt! Deze BuitenYoga is een vloeiende vorm van yoga zodat er een rustige ‘flow’ ontstaat. Even tijd voor jezelf, genieten van de ontspanning, de rust in je hoofd,  de frisse energie en de natuur !

De losse lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Ideaal wanneer je wilt ontdekken of yoga wat voor je is. De les duurt 75 minuten en kost € 10,00. Kijk voor meer info of om je aan te melden bij BuitenYoga

KinderYoga voor kinderen van 8 - 12 jaar 

Kinderyoga is 'het avontuur' om jezelf te ontdekken

Vanaf september start er weer een blok Kinderyoga bij Inukshuk Yoga in Maarheeze. Deze lessen zijn op donderdagmiddag van 16.30 - 17.30 uur.

Kinderyoga is een combinatie van yoga en spel waarin plezier voorop staat. Naast yogahoudingen, concentratie en ademhalingsoefeningen, komen meditaties, Kinderyoga-nidra, muziek en tekenen aan bod.

In een veilige, ongedwongen sfeer gaan ze samen op avontuur om zo zichzelf weer te ontdekken,  Dit maakt een les afwisselend, uitdagend, speels en vooral heel erg leuk!

Kinderyoga heeft een positief effect op zelfvertrouwen, creativiteit, concentratie, motorische vaardigheden en soepelheid.

Elk kind leert weer in zijn / haar eigen kracht te gaan staan.

 

Data: donderdag 5 & 19 september, 3 & 24 oktober, 7 & 21 november en 12 december van  16.30 - 17.30 uur.

Kosten: € 10,00 per les of alle 7 lessen voor €60,-

Locatie: Inukshuk Yoga,Stationsstraat 12, Maarheeze

De lessen worden gegeven door

Kinderyoga docent Meike Cremers van Kinderyoga Yogini

Kijk voor meer info bij KinderKinder Yogayoga ….

Herstel Yoga & Stress Release  

blok van 4 lessen op donderdag 5, 12, 19 & 26 september van 10.30 - 12.00 uur

Rust, Ontspanning en Herstel met Yoga. In je kracht komen door zachtheid

Herstel Yoga is een zachte en ontspannende vorm van yoga geschikt voor mensen die lichamelijk en/of geestelijk (tijdelijk) extra belast zijn. Je kan daarbij denken aan een burn-out, blessure, artrose, kanker, fybromyalgie, nek- en schouder en rugklachten, slapeloosheid, hoge/ snelle adem enz

Herstel Yoga vermindert vermoeidheid, slapeloosheid, pijn, stress, angst, depressie en concentratieproblemen’

Lees hier verder...

      Kosten: € 60,00 per blok of € 17,50 per losse les ( max 8 deelnemers)