Holistic Pulsing

De kracht zit in de eenvoud

 

Holistic Pulsing

 Holistic Pulsing is een zachte behandelwijze waarbij het lichaam op een natuurlijke manier in beweging wordt gebracht. Het lichaam wordt al pulsend afgestemd op jouw ritme. Holistic pulsing heeft ook een sterke associatie met water, omdat het lichaam voor het grootste deel uit water bestaat. Door de behandeling wordt de doorstroming van water in het lichaam gestimuleerd waardoor afvalstoffen die spanningen vasthouden beter worden afgevoerd.

Holistic pulsing brengt je weer in contact met jezelf. Je leert voelen wat je lichaam je vertelt waardoor je je weer bewust wordt van jezelf. Hierdoor word je gestimuleerd om los te laten en jezelf te accepteren zonder te oordelen. Dit schept een gevoel van rust, tevredenheid en geborgenheid. Hierdoor put je kracht om met een positieve en open instelling door het leven te gaan.

    Holistic pulsing: voor wie?
    Holistic pulsing is een heel geschikt om stress te verlichten, moeilijke gebeurtenissen te verwerken, voor mensen die hun emoties hebben verdrongen, om inzicht in de psyche te krijgen, vermoeidheid te verhelpen en om klachten als hoofdpijn, rugpijn en spierpijn op te lossen.